Skip to content
narrow screen wide screen auto screen Increase font size Decrease font size Default font size

Hajódekor.hu - hajódekoráció, vitorlafestés, hajóápolás - Hajódekor.hu

HAJÓDEKORÁCIÓ

Tegye egyedivé hajóját!

VITORLAFESTÉS, DEKORÁCIÓ

Vitorláját is!

HAJÓÁPOLÁS

Törődjön hajójával!

Címlap VITORLAFESTÉS
VITORLAFESTÉS PDF Nyomtatás E-mail

 

Tegye egyedivé vitorláit!

A tervezéstől a kivitelezésig, a megrendelő igényeihez igazodva vállaljuk vitorlák arculatának kialakítását, valamint a szponzorok grafikai megjelenítését.

A vitorlák dekorálásának több módja lehetséges:

A spinakkereknél, amelyek felületkezelt anyagból készülnek, döntően a festés jöhet szóba. Ez esetben speciális, vízálló és színtartó, két komponensű festéket használunk, amelynek élettartama megegyezik a vitorla élettartalmával, éppen ezért nem lehet eltávolítani sem. Rövid távra, ha a dekorációra csak egy-egy alkalom erejéig van szükség, a spinakkereknél is szóba jöhet a fóliadekoráció. Kivételt képeznek a szilikonnal kezelt vitorlák, melyekre a mintát csak a szilikon-kezelés előt lehet felvinni, festéssel.

A nagy- és orrvitorlák esetében  – Dacron, Mylar, Polyester stb. – speciális színtartósságú és szupererős ragasztójú öntapadó fóliát használunk. Fontos szempont, hogy a dekoráció az extrém hajtogatásokat is el tudja viselni /pl. reffelés esetén/

A fotorealisztikus minták esetében extra rugalmas anyagot használunk, melyre a grafikát UV-nyomtatóval visszük fel. Ez a technológia garantálja a nyomat méret- és színtartósságát /min. 1 év/.

Tekintse meg munkáinkat a Galériában!

Rendelje meg a hajódekorációt most!yachtshopbanner


 

Ki olvas minket

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Névnap

Ma 2018. március 17., szombat, Gertrúd és Patrik napja van. Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Kép találomra

Lombard17.jpg

Partnereink